Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AB 21 D+ élőflórát tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 30x

958 Ft (754 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 53500
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 16.
Az AB 21® D+ élőflórát és D vitamint tartalmazó innovatív étrend-kiegészítő, amely támogatja az immunrendszer normál működését.
958 Ft (754 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Beleinkben sok milliárd mikroorganizmus él, amelyek az úgynevezett bélflórát alkotják. A kiegyensúlyozott bélrendszer biztosítja az endokrin rendszer, az immunrendszer, az emésztőrendszer és az idegrendszer egészségét. Vagyis az egészséges bélrendszer az alapja az emberi egészségnek. Mivel az immunrendszer közel 80 százaléka a belekben található, így az erős immunrendszer fenntartása érdekében támogatni kell a bélrendszert. Az AB 21 D+®-ban található baktériumok és a D-vitamin hasznos kiegészítői lehetnek az étrendnek. A D-vitamin támogatja az immunrendszer normál működését, ezért szedése kifejezetten ajánlott a vírus- és egyéb fertőzéseknek kitett időszakban. AB 21 D+® kiváló minőségű, innovatív étrend-kiegészítő. A termékben lévő élőflóra ellenáll a gyomorsavnak. Vegetáriánus étrendre alkalmas. A kapszula héja növényi alapanyagokból áll, és nem tartalmaz zselatint. Mesterséges színezék nélkül készül, glutén- és laktózmentes. Kinek és mikor ajánlott? Szedése különösen ajánlott az egész család számára. Gyermekeknek 6 éves kortól, (de a kapszula szétszedve 3 éves kortól adható). Immunerősítésre. A vírusos időkben (influenza, Covid 19, RSV és egyéb vírusfertőzések esetén). Összetevők Maltodextrin, hidroxipropil-metil-cellulóz, Lactobacillus plantarum CECT 30292, Lactobacillus plantarumCECT 7484, Lactobacillus plantarumCECT 7485, Pediococcus acidilacticiCECT 7483, zsírsavak magnéziumsói, D-vitamin, (kolekalciferol). Adagolás Vegyél be napi 1 kapszulát elegendő folyadékkal, lehetőleg étkezéskor. Az AB 21 D+®-t kúraszerűen, legalább 4 hétig javasolt szedni. A kapszulák kinyithatók, és ételbe vagy hideg italba keverhetőek. Tárolás Szobahőmérsékleten, közvetlen fénytől védve, maximum 25°C-on, gyermekek elől elzárva tartandó. Figyelmeztetések Az ajánlott napi adagot ne lépd túl! Az AB21+ gyógyszerrel együtt is szedhető. Antibiotikummal egyidejűleg történő bevétel esetén 2 órás időintervallumot kell betartani.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis