Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Apivita Beevine Elixir Ránctalanító Feszesítő Szérum 30ml

13.245 Ft (10.429 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 53713
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.

Két termék vásárlása esetén a kedvezőbb árú termék 50% kedvezménnyel vásárolható meg!

Propolisz- és szo?lo? polifenolokkal, növényi kollagénnel + 5 % Niacinamiddal Feszesebbé teszi a bo?rt, kezeli a ráncokat és megemelt arckontúrt ad.

13.245 Ft (10.429 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az APIVITA natúrkozmetikai termékeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki. Hatásuk klinikai vizsgálatokkal igazolt. A BEEVINE ELIXIR család az APIVITA hétéves öregedésgátló területen végzett kutatási eredményeire épül. Mind hatóanyagaiban, mind technológiában egyedülálló natúrkozmetikumok. Ez a könnyű, koncentrált szérum azonnali lifting hatást eredményez, rendszeres használatával csökkennek a finom barázdák és a mélyebb ráncok, feszesíti és rugalmasabbá teszi a bőrt, megemeli az arckontúrt. A BEEVINE ELIXIR új, szabadalmaztatott PROPOLIFT COMPLEX összetevője rendkívül magas koncentrációban tartalmaz szőlő és propolisz polifenolokat, ennek és a növényi kollagénnek köszönhetően újradefiniálja és megemeli az arckontúrt, mindezt egy új kontrollált hatóanyagleadású technológiával kombinálva éri el. Hatásossága bizonyított, visszaállítja a fiatal bőr kollagénegyensúlyát*. Hialuronsav tartalma hidratál, és növeli a bőr tömörségét. 5% Niacinamid tartalma ragyogóbb bőrtónust ad. Klinikai vizsgálat: a szérum használata után 15 perccel a résztvevők 92%-a azonnal érezte a bőrfeszesítő hatást**. Klinikai vizsgálat a szérum használata után: 100 % úgy találta, hogy feszesebb a bőre, 94 % látta úgy, hogy a szérum megemelte az arckontúrjait**. Bőrgyógyászatilag tesztelt. Nem komedogén. Használat: Reggel és/vagy este az előzetesen megtisztított arcbőrre, a krém fel- vitele előtt. A szem környékét kerülje. Az eredmények maximalizálása érdekében használja a BEEVINE ELIXIR család többi tagját is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis