Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bilomag FORTE 120 mg Ginkgo biloba kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula 60x

3.349 Ft (2.637 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 53508
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 16.
Új, egyedülálló összetételű Bilomag FORTE - 120 mg Ginkgo bilobával- és Szibériai ginzeng kivonattal, magnéziummal és vassal. A Ginkgo biloba- és a Szibériai ginzeng kivonat hatóanyagai hozzájárulnak a normál vérkeringéshez, beleértve az agyi vérkeringést is, továbbá a normál szellemi működés (például a memória, gondolkodás, tanulás) fenntartásához.
3.349 Ft (2.637 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Új, egyedülálló összetételű Bilomag FORTE - 120 mg Ginkgo bilobával- és Szibériai ginzeng kivonattal, magnéziummal és vassal. A Ginkgo biloba- és a Szibériai ginzeng kivonat hatóanyagai hozzájárulnak a normál vérkeringéshez, beleértve az agyi vérkeringést is, továbbá a normál szellemi működés (például a memória, gondolkodás, tanulás) fenntartásához. Adagolási javaslat: Felnőtteknek naponta 1 kapszulát étkezés után bő folyadékkal bevenni. Figyelmeztetés: Ellenjavallt várandós és szoptató nők számára, szívbetegség, valamint magas vérnyomás esetén. Összetevők: Magnézium-oxid; Ginkgo biloba száraz levélkivonat, Szibériai ginzeng (Eleutherococcus senticosus) száraz gyökérkivonat, zselatin, vas-biszglicinát, csomósodást gátló anyag: zsírsavak magnéziumsói; színezék: sárga vas-oxid. Aktív hatóanyagok 1 kapszulában: Magnézium: 120 mg (NRV* 32%) Vas: 14 mg (NRV* 100%) Ginkgo biloba száraz levélkivonat: 120 mg - ebből flavonoidok: 28,8 mg - ebből terpén laktonok: 7,2 mg NRV: napi referencia beviteli érték felnőttek számára.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis