Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dr Chen Ginseng Ginkgo Biloba Forte kapszula 30x

2.138 Ft (1.683 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 51149
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 16.
A Ginkgo biloba és a rózsagyökér támogatják a megfelelő vérkeringést, beleértve az agyi és a perifériás (végtagok) keringést is. A standardizált kivonatból származó ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Keringésre gyakorolt hatásának köszönhetően támogatja az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását. A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben. A ginseng hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét és a természetes védekező rendszer fenntartásához. Támogatja a vérkeringést, ezáltal az agyi aktivitást. Segít fáradtság és stressz esetén, valamint lábadozás időszakában.

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A megjelenített termékfotók csak illusztrációk, esetenként eltérhetnek az aktuális termékcsomagolástól.
2.138 Ft (1.683 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Ginseng Ginkgo biloba Forte kapszula A megfelelő agyi vérkeringéshez és a sejtek oxigén-ellátásához étrend-kiegészítő Kiszerelés: 400 mg x 30 db Jellemzők (fő hatóanyagok): Panax ginseng, Ginkgo biloba, rózsagyökér A Ginkgo biloba és a rózsagyökér támogatják a megfelelő vérkeringést, beleértve az agyi és a perifériás (végtagok) keringést is. A standardizált kivonatból származó ginkgo flavonoidok hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, ezáltal a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához. Keringésre gyakorolt hatásának köszönhetően támogatja az időskori agyműködés megfelelő szinten tartását. A rózsagyökér tibeti gyógynövény, hozzájárul a keringési rendszer normál működéséhez, a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátásához, a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásához, valamint antioxidánsként védi a sejteket a káros oxidatív folyamatokkal szemben. A ginseng hozzájárul a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét és a természetes védekező rendszer fenntartásához. Támogatja a vérkeringést, ezáltal az agyi aktivitást. Segít fáradtság és stressz esetén, valamint lábadozás időszakában. Adagolás (felhasználás): naponta 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve. Összetevők: Panax ginseng gyökér kivonat (200mg), Ginkgo biloba standardizált kivonata (60 mg), Rózsagyökér kivonat zselatin kapszulába töltve. Aktív anyagok napi 1 kapszulára: ginsenozid: 2 mg; 60 mg standardizált Ginkgo biloba kivonatból: flavon glikozidok: 14,4 mg, terpén laktonok: 3,6 mg; rózsagyökér kivonat: 40 mg, ami megfelel 200 mg rózsagyökérnek. Acetilszalicilsavat és véralvadásgátlót szedők számára nem ajánlott.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis