Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hansaplast Sensitive Kids sebtapasz 20x

807 Ft (635 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 53109
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 26.
Kisebb méretű sebek lefedésére alkalmas hipoallergén sebtapasz, melyet érzékenybőrűek is használhatnak. Megvédi a sebet a szennyeződésektől és baktériumoktól. A sebtapaszt helyezze fel megtisztított és száraz bőrére.
A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A megjelenített termékfotók csak illusztrációk, esetenként eltérhetnek az aktuális termékcsomagolástól.
807 Ft (635 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Kisebb sérülések, vágások, horzsolások lefedésére alkalmas hipoallergén sebtapasz, melyet érzékenybőrűek is használhatnak. A különleges Bacteria Shield védelemnek köszönhetően megvédi a sebet a baktériumoktól és a szennyeződésektől. Termék előnyök: • Biztos tapadást tesz lehetővé • Hipoallergén • Latexmentes • Fájdalommentesen távolítható el a bőrről. • Légáteresztő • A sebpárna nem ragad bele a sebbe • A kívánt méretre vágható • A színek biztonságosak a gyermekek számára Használata: a sebtapaszt megtisztított és száraz bőrre helyezze fel. Felhelyezéskor a tapaszt ne nyújtsa meg. Száraz és hűvös helyen tárolandó. A termék kiváló bőrtolerabilitását érzékeny bőrűeken végzett bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis