Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Interherb XXL 90 adag Szerves Kalcium+D3 almaízű italpor 270g

2.748 Ft (2.164 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 53562
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
A vitalitás és a frissesség megőrzéséhez fejlesztettük ki C-vitamint és cinket jelentős mennyiségben tartalmazó italporunkat. Ezek a hatóanyagok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez, a testi és szellemi fáradtság csökkentéséhez, valamint a stressz elleni védelemhez egyaránt.
2.748 Ft (2.164 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Jótékony összetevők A C-vitamin és a cink támogatja az immunrendszer normál működését, a szervezet oxidatív stresszel szembeni védelmét. Mindemellett a C-vitamin hozzájárul a fáradtság csökkentéséhez, a cink pedig a normál szellemi működés, a bőr, haj és köröm, valamint a csontozat egészséges állapotának fenntartásához. Kiváló minőség & finom íz: Frissen és energikusan a mindennapokban: a C-vitaminnal és cinkkel gazdagított, kellemesen édes italporunkat a szervezet vitaminellátásának támogatására, a fizikai és mentális vitalitás megőrzéséhez alkottuk meg. Egy-egy adagja C-vitaminból a felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték 300%-át, cinkből pedig a 100%-át tartalmazza. Javasolt fogyasztás/elkészítési mód: a napi adag (1 adagolókanál/3 g) italport alapos keverés mellett (javasolt shakerben) oldja fel 1,5–3 dl hideg vízben (ízlés szerint tovább hígítható), és lehetőleg étkezés közben/után fogyassza el. Összetevők: maltodextrin; aromák; L-aszkorbinsav (C-vitamin); étkezési só; savanyúságot szabályozó anyag (citromsav); cink-szulfát-monohidrát; színezék (cékla vörös); édesítőszerek (szteviol-glikozidok, szukralóz).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis