Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Inzadin szemhéjon alkalmazandó szemkenőcs 15g

3.681 Ft (2.898 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 53566
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 26.
Segíti a szemhéj bőrviszketéses, fájdalmas és duzzanatos tüneteinek enyhítését, amelyek például külső szemhéjárpa és jégárpa kapcsán fordulhatnak elő.
3.681 Ft (2.898 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az innovatív összetételű kenőcs három összetevője, a manukaméz, a manukaolaj és a fahéjkéreg kivonata antimikrobiális és gyulladáscsökkentő hatású.1-3 Enyhíti az irritációt, nedvesítő hatást fejt ki, valamint támogatja a szemhéjbőr védőrétegének regenerálódását. Összetevők: vazelin, lanolin, manukaméz MGO 400+, manukaolaj, fahéj szerves olajos kivonata. Alkalmazza a szemhéj bőrén, naponta legalább 3-szor. Masszírozza a mirigyek kivezető csövének irányába, vagyis a felső szemhéjon fentről lefelé, míg az alsó szemhéjon lentről felfelé.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis