Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LXR Anti-Stressz Komplex kapszula 60x

4.199 Ft (3.306 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 51060
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 16.
A készítmény segít az idegi feszültség, a nyugtalanság, a szorongás és a stressz leküzdésében. A Valeriana tartalmú készítmények tompító hatásával szemben fokozza a szervezet szellemi és fizikai teljesítőképességét, hozzájárul az optimális állóképesség fenntartásához.

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A megjelenített termékfotók csak illusztrációk, esetenként eltérhetnek az aktuális termékcsomagolástól.
4.199 Ft (3.306 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az álombogyó fokozza a szervezet stresszel szembeni védekezőképességét, idegi feszültség esetén támogatja az optimális pihenést, az elalvást. A rózsagyökér jótékony hatású a stressz eredetű fáradtság és fejfájás, alvási nehézségek, étvágytalanság, csökkent munkabírás esetén. A ginzeng jótékony hatású fáradtság, stressz esetén, a rózsagyökérrel és álombogyóval együtt hozzájárul az optimális szellemi aktivitás (pl. memória funkció) fenntartásához. Az álombogyóval együtt energetizálja a szervezetet. A kínai kúszómagnólia tonizáló hatású adaptogén gyógynövény. Hozzájárul a fizikai és mentális jólét fenntartásához. Fokozhatja a szervezet stresszel szembeni alkalmazkodóképességét, a fizikai és mentális ellenállóképesség fenntartását.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis