Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LXR Testsúly Kontroll Komplex kapszula 120x

5.199 Ft (4.094 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 51084
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 16.
A készítmény természetes eredetű hatóanyagai megfelelő életmód mellett (testmozgás, helyes étrend) segítenek a testsúly csökkentésében, az ideális súly megtartásában.

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A megjelenített termékfotók csak illusztrációk, esetenként eltérhetnek az aktuális termékcsomagolástól.
5.199 Ft (4.094 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A glükomannán (az ördögnyelv hatóanyaga) poliszacharid rostjai víz hatására többszázszorosra duzzadnak, teltségérzetet okozva a gyomorban. A glükomannán a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömegcsökkenéshez. A glükomannán és a kitozán hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. A Garcinia cambogia kivonata segíti a normális testsúly megőrzését, hozzájárul a szervezet zsírraktározásának csökkentéséhez. Hozzájárul a normál vércukorszint, valamint a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. Étvágycsökkentő hatású. Fő hatóanyaga a hidroxi-citromsav (HCA). A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához. Azoknak is ajánlott, akiknél a túlsúly szerepet játszik egyéb egészségügyi problémák kialakulásában (pl. szív- és érrendszeri betegségek, diabétesz).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis