Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Naturstar Fekete nadálytő géI forte 60mI

1.445 Ft (1.138 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 51102
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
A készítmény magas hatóanyag-tartalmú (20% gyógynövény-kivonat), a fekete nadálytő és az árnika hatóanyagaival formulázott, egyedülálló gyógynövénykomplex. A népgyógyászatban a fekete nadálytő gyökeréből és az árnikavirágból készült kivonatot csonttörések, valamint zúzódások, ficamok kezelésére használták.

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A megjelenített termékfotók csak illusztrációk, esetenként eltérhetnek az aktuális termékcsomagolástól.
1.445 Ft (1.138 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A készítmény magas hatóanyag-tartalmú (20% gyógynövény-kivonat), a fekete nadálytő és az árnika hatóanyagaival formulázott, egyedülálló gyógynövénykomplex. A népgyógyászatban a fekete nadálytő gyökeréből és az árnikavirágból készült kivonatot csonttörések, valamint zúzódások, ficamok kezelésére használták. Alkalmazását javasoljuk zárt baleseti- és sportsérülések, rándulások, zúzódások okozta véraláfutások, vérömlenyek, gyulladások megszűnésének elősegítésére, valamint csonttörések utáni kezelések kiegészítésére bőrápolási céllal. Speciális gél formulájának köszönhetően hatékonyan felszívódik, hatása tartós és kellemes. Természetes eredetű hatóanyaggal. Állati eredetű anyagoktól mentes. Mesterséges szín- és illat-anyagot nem tartalmaz, illatanyaga gyógynövény illóolaj. Parabénmentes!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis