Leírás
Mi is a glükózamin? A glükózamin egy természetes aminocukorféleség, mely alkotóeleme az ízületi porc állománynak és részt vesz az ízületi folyadék képzésében. A C-vitamin az ízületi porcállomány és csontok kollagénképzéhez fontos anyag. Miért szedjünk Bio-Glukozamin-t? Szervezetünk csak akkor képes erősíteni és megtartani az ízületek épségét, ha kellő mennyiségű építőanyag van jelen a szervezetben. Az emberi szervezet képes önmaga is a glükózamin előállítására, de csekély mennyiségben. Szervezetünk szintén képes hasznosítani külső forrásból is a glükózamint, melyhez az étrendből, vagy az étrend-kiegészítők szedésével jut hozzá. Ez különösen fontos az idősebbeknek, akiknek az ízületeik már hajlamosak a kopásra és degenerációra. A Bio-Glükózamin a glükózamint glükózmin-szulfát formájában tartalmazza, ami biztosítja a jó felszívódást kén molekulához kötődve. Nyomon követhető alapanyagok: A Bio-Glükózaminban található glükózamin-szulfátot rákok és kagylók páncéljából nyerik. Minden nyersanyag 100%-ban mélytengeri rákoktól származik, nem tenyésztett garnélarákok páncéljából nyerik.