Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Valeriana TEVA 100 mg étrend-kiegészítő filmtabletta 50x

2.324 Ft (1.830 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 53662
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
A macskagyökér kivonat segíti a normál idegállapot fenntartását, a szellemi és lelki jó közérzet, valamint az optimális ellazulás támogatását.
2.324 Ft (1.830 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Hozzájárul a feszített életstílus okozta stressz legyőzéséhez és a normál érzelmi állapot fenntartásához. Gyógynövény tartalmú termék átmeneti, enyhe ideges feszültség és átmeneti elalvási nehézségek enyhítésére. Alkalmazás: A normál idegállapot, lelki egyensúly fenntartásához naponta 3-szor 1-2 filmtabletta, az egészséges, pihentető alvás eléréséhez 2 filmtabletta fogyasztása javasolt fél-egy órával lefekvés előtt. Összetevők: Tömegnövelő szerek: kalcium-hidrogén-foszfát-dihidrát, mikrokristályos cellulóz, keresztkötésű nátrium-karboximetil-cellulóz; szárított macskagyökér kivonat; csomósodást gátló anyag; magnézium-sztearát; étrend-kiegészítő bevonat: polivinil-alkohol, talcum, polietilénglikol, színezékek: fekete vas-oxid (E172), vörös vas-oxid (E172), sárga vas-oxid (E172), titán-dioxid (E171); emulgeálószer: szójalecitin.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis