Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vitaking Fruit Tablets Vas 130x

6.902 Ft (5.435 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 52607
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 16.
A Vitaking Fruit Tablets Vas természetes gyümölcsökből (alma, feketeribizli) készült, tartósítószer és hozzáadott cukor nélkül.
A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A megjelenített termékfotók csak illusztrációk, esetenként eltérhetnek az aktuális termékcsomagolástól.
6.902 Ft (5.435 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A vas hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez és a normál szellemi működés fenntartásához. A vas részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A vas a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállításban. A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez. Fruit Tablets Vas hatóanyag tartalom: Hatóanyagok 3 gyümölcszselé tablettában Mennyiség NRV% Vas 6 mg 42,86% NRV%: referencia beviteli érték felnőttek számára **%: napi ajánlott mennyiség nincs meghatározva Összetétele: Gyümölcskoncentrátum: (almalé koncentrátum, almapüré koncentrátum, feketeribizli püré), zselésítő anyag: pektin, citromlé koncentrátum, aroma, citrus rost, vas(II)-laktát, növényi zsír (kókusz, repce), fényező anyag: karnaubaviasz Napi ajánlott mennyiség: 3 gyümölcszselé tabletta A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl. A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A doboz gyermekek elől gondosan elzárva, száraz, hűvös helyen, sugárzó hőtől és fénytől védve tartandó!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis