Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Wörishofener Nervenpflege Nyugtató Tabletta 60x

2.515 Ft (1.980 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 52603
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.

Természetes hatóanyagú, gyógynövény alapú nyugtató tabletta ideges nyugtalanság, feszült állapot, álmatlanság megszüntetésére.Feszültségoldó, nyugtató, belső nyugalmat és kiegyensúlyozottságot adó, könnyebb elelvást biztosító gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.


A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A megjelenített termékfotók csak illusztrációk, esetenként eltérhetnek az aktuális termékcsomagolástól.

2.515 Ft (1.980 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását több évtizedes felhasználási tapasztalat igazolja. A tabletta növényi összetevőinek feszültségoldó, nyugtató, belső nyugalmat és kiegyensúlyozottságot adó, és könnyebb elalvást biztosító hatásait a felhasználói megfigyelések és a tudományos irodalom is igazolja. 

Mit tartalmaz a tabletta? Egy tabletta tartalma: 58,24 mg macskagyökér (Valerianae radix)-, 43,69 mg komlótoboz (Lupuli flos)-, 14,56 mg orbáncfű virágos hajtás (Hyperici herba)-, 14,56 mg orvosi citromfű levél (Melissae folium)-, 13,83 mg cickafark virágos hajtás (Millefolii herba)-, 7,28 mg fagyöngy (Visci albi herba) porított formában, valamint 52,00 mg orvosi élesztő (Faex medicinalis). 

Mit tartalmaz még a tabletta? A tabletta egyéb összetevői: 
- hatásfokozók: libapimpófű-, galagonya virágos hajtásvég-, festőrekettye- és keserű narancs epikarpium és mezokarpium porított formában, 
- tablettázási segédanyagok: kalcium-sztearát, mikrokristályos cellulóz, kolloid szilícium-dioxid. 

Mikor ajánlott a Nervenpflege szedése? Ha Ön nyugtalan, belső feszültséget érez és ideges ill. ha elalvási problémákkal küszködik nyugtalansága miatt. 

Mikor nem szabad Nervenpflege-t szednie? Ne szedje a tablettát, ha egyéni túlérzékeny (allergia) az összetevők valamelyikére vagy ha fényérzékenysége van. 

Mit kell tudnia a szedés megkezdése előtt? Tudnia kell orvosolandó problémái eredetéről. Amennyiben úgy érzi, hogy a feszültséget, a nyugtalanságot nem a mindennapi problémák okozzák, forduljon orvoshoz. 

Szedhetik-e a Nervenpflege-t gyermekek is? Nem. A tabletta biztonságos felhasználására 12 éves kor alatt nincs tapasztalat. 

Szedhető-e a Nervenpflege más gyógyszerek mellett? Erre vonatkozó ellenjavallatok nem ismeretesek 

Várandós- és szoptatós anyák szedhetik-e a tablettát? A tabletta biztonságos felhasználását várandós- és szoptatós anyáknál nem vizsgálták, ezért alkalmazhatóságát beszélje meg szakemberrel. 

Hogyan és mikor kell a Nervenpflege-t bevenni? Ideges-, feszült állapotokban kúraszerűen. Könnyebb elalvás: lefekvés előtt fél-egy órával javasolt a bevétele. Napi ajánlott adag? Ideges-, feszült állapotban naponta 3 x 1-3 tabletta. Elalvás megkönnyítéséhez este 3 tabletta. 

Előfordulhat-e mellékhatás a Nervenpflege alkalmazása során? Erre vonatkozó adatok nem ismertek. Ha nem várt hatást észlel, forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez. 

Mire kell még ügyelnie a tabletta szedése során? Egyéb nyugtató hatású készítmény mellett szedett Nervenpflege tabletta annak hatását fokozhatja. 

Mennyi ideig szedhető a Nervenpflege? Kúraszerűen alkalmazva 2-3 héten át ajánlott szedni. 

Hogyan kell tárolni a tablettát? Legfeljebb 25°C-on, száraz helyen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis