Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CLEARBLUE ovulációs teszt digitális 10x

8.366 Ft
6.693 Ft (6.374 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 52928
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 24.
Minden ciklusban csak néhány olyan nap van, amikor a nő teherbe eshet, ezért ha teherbe szeretne esni, fontos, hogy ezeken a napokon szexuális együttlétet folytasson. A Clearblue Digitális ovulációs teszt elősegíti a természetes teherbeesés esélyének maximalizálását azáltal, hogy megadja az Ön 2 legtermékenyebb napját az egyes ciklusokban úgy, hogy méri a termékenységért felelős kulcsfontosságú hormon, a luteinizáló (sárgatestserkentő) hormon (LH) szintjének változását. Megbízhatóbb, mint a naptár módszer vagy a hőmérős módszer*, és digitálisan kijelzett, teljesen egyértelmű eredményt ad.
8.366 Ft
6.693 Ft (6.374 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Megmutatja az Ön 2 legtermékenyebb napját Azáltal, hogy megadja a teherbeesés legalkalmasabb 2 napot, Ön biztosabb lehet abban, hogy a megfelelő időben próbálkozik. 99% feletti pontosság Megbízhatóbb a legtermékenyebb nap megállapításában, mint a naptár módszer és a hőmérős módszer* Digitálisan megjelenített egyértelmű eredmény Az egyértelmű digitális kijelző révén az eddigieknél egyszerűbben leolvasható az eredmény. Egyszerűen használható Egyedi villogó „tesztcsík” szimbólum mutatja, hogy a digitális ovulációs teszt működik.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis