Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dr Chen Jiangzhi Tsan Szűztea Cla kapszula 40x

2.847 Ft
2.561 Ft (2.017 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 51173
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 26.
A készítmény CLA-t, L-karnitint, zöldteából származó polifenolokat, valamint kalcium-piruvátot tartalmaz. A CLA konjugált linolsavak gyűjtőneve. Az L-karnitin (természetes aminosav származék) rendszeres fogyasztása fogyókúrázók körében elterjedt a megfelelő diétával és rendszeres mozgással történő kúra kiegészítéséhez. Ajánlható mindazok számára, akik a mindennapok során sok energiát használnak fel, sportolnak, nehéz fizikai munkát végeznek, és szeretnék étrendjüket kiegészíteni.

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A megjelenített termékfotók csak illusztrációk, esetenként eltérhetnek az aktuális termékcsomagolástól.
2.847 Ft
2.561 Ft (2.017 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Megnevezés Szűztea CLA Max lágyzselatin kapszula Kiszerelés 1390 mg x 40 db étrend-kiegészítő jellemzők CLA, kalcium-piruvát, l-karnitin, zöldtea kivonat Aktív, rendszeres testmozgás mellé A készítmény CLA-t, L-karnitint, zöldteából származó polifenolokat, valamint kalcium-piruvátot tartalmaz. A CLA konjugált linolsavak gyűjtőneve. Az L-karnitin (természetes aminosav származék) rendszeres fogyasztása fogyókúrázók körében elterjedt a megfelelő diétával és rendszeres mozgással történő kúra kiegészítéséhez. Ajánlható mindazok számára, akik a mindennapok során sok energiát használnak fel, sportolnak, nehéz fizikai munkát végeznek, és szeretnék étrendjüket kiegészíteni. Adagolás (felhasználás) naponta 2 x 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve Összetevők CLA (konjugált linolsav), zselatin, L-karnitin, zöldteából származó polifenolok, kalcium-piruvát. aktív anyagok a napi adagra napi 2 kapszulára: CLA (konjugált linolsav 1620mg), L-karnitin (260mg), kalcium-piruvát (60mg). Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegésztő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis