Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Eucerin DermoPure hármashatású mélytisztító zselé 150ml

4.976 Ft
3.732 Ft (2.939 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 52627
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 16.
Háromszoros hatású mélytisztító zselé olajos, pattanásra hajlamos arcra és testre. Használja mindennap a napi bőrápolási rutinjának első lépéseként.
A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A megjelenített termékfotók csak illusztrációk, esetenként eltérhetnek az aktuális termékcsomagolástól.
4.976 Ft
3.732 Ft (2.939 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Háromszoros hatású mélytisztító zselé olajos, pattanásra hajlamos arcra és testre. 1. Pattanások elleni védelem: antibakteriális hatású szalicilsav tartalmának köszönhetően a termék hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és nem tömíti el a pórusokat. 2. Pattanások után kialakult foltok elleni védelem: hámlasztó hatású AHA/BHA/PHA sav komplex eltávolítja az elhalt hámsejteket és csökkenti az akne után kialakult foltokat (poszt-inflammatorikus hiperpigmentáció). 3. Matt hatás: eltávolítja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút a bőr felszínéről. Használata: használja mindennap a napi bőr, -és testápolási rutinjának első lépéseként. Tiszta és nedves kezében habosítsa fel majd lágyan masszírozza be a bőrébe. Ezután langyos vízzel mossa le.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis