Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Interherb Kollagén&Hyaluronsav&Ceramid Szépségformula AQUA Intense tabletta 30x

5.239 Ft
4.453 Ft (3.506 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 52095
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 16.
Az érett bőr belső táplálására, egészségének (rugalmasságának, hidratáltáságának, feszességének) és szépségének megőrzésére kifejlesztett komplex készítmény kiváló biohasznosulású hidrolizált kollagén peptidekkel, fitoceramidokkal, hialuronsavval és vitaminokkal.

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A megjelenített termékfotók csak illusztrációk, esetenként eltérhetnek az aktuális termékcsomagolástól.
5.239 Ft
4.453 Ft (3.506 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Az érett bőr belső táplálására, egészségének (rugalmasságának, hidratáltáságának, feszességének) és szépségének megőrzésére kifejlesztett komplex készítmény kiváló biohasznosulású hidrolizált kollagén peptidekkel, fitoceramidokkal, hialuronsavval és vitaminokkal. A KOLLAGÉN a bőr-, a porc- és csontszövet ellenálló, ugyanakkor rugalmas vázanyaga. Mennyisége a kor előrehaladtával csökken, speciális térszerkezete sérülhet, többek között ezek a folyamatok felelősek a ráncok kialakulásáért, a bőr öregedéséért. Minél magasabb bőrünk kollagén peptid tartalma, annál egészségesebb, rugalmasabb és feszesebb arcbőrünk is. A CERAMIDOK értékes lipidmolekulák, melyek a bőr környezetnek és sérüléseknek leginkább kitett felhám rétege és az alsóbb rétegek között helyezkednek el. Fizikai tulajdonságaiknak köszönhetően természetes gátat képeznek a túlzott folyadékvesztéssel szemben, így részt vesznek a bőr belső hidratáltságának fenntartásában. A HIALURONSAV -többek között- a bőrszövetben megtalálható összetett szénhidrát molekula, mely tömegének akár tízezerszeresét képes vízből megkötni. Bőrünk hidratáltságában nagy szerepet játszik a hialuronsav bőrszövetben található mennyisége. A C-VITAMIN támogatja a megfelelő kollagén képződést és ezen keresztül a bőr normál állapotának (egészséges szerkezetének, épségének, rugalmasságának) fenntartását. A BIOTIN és a NIACIN hozzájárul a bőr és a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához. KÖNNYEN LENYELHETŐ FILMTABLETTA: a standardizált hatóanyag tartalmú filmtabletta bevonata könnyűvé és biztonságossá teszi a készítmény bevételét, lenyelését. Összetevők/tabletta: Hidrolizált kollagén kivonat (szarvasmarha eredetű); rizskorpa kivonat (10% fitoceramid tartalommal); hialuronsav nátriumsója; tömegnövelő szerek: mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz; nikotinamid; L-aszkorbinsav; csomósodást gátló anyagok: zsírsavak magnézium sója; rizskeményítő; hordozószer: polietilénglikol; színezék: céklavörös; emulgeáló szer: zsírsavak cukor észterei; színező élelmiszerek: Sáfrányos szeklice, citrompor, spirulina, alma; D-biotin. Hatóanyag/napi adag (1 tabletta): C-vitamin: 12,8 mg NRV* %: 16% Biotin: 50 µg NRV* %: 100% Niacin (B3-vitamin) 16 mg NRV* %: 100% Kollagén kivonat: 1000 mg Hyaluronsav: 50 mg Ceramidok: 10 mg NRV*: Felnőttek számára ajánlott napi beviteli referenciaérték %-ban kifejezve. Javasolt fogyasztás: napi 1 tabletta. Lehetőleg főétkezés közben, folyadékkal nyelje le. Nyelési nehézség esetén törje szét a tablettát, vagy oldja fel vízben, majd így vegye be. Szervezete és különösen bőre egészsége érdekében figyeljen a napi rendszeres és megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre! Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! A kollagén peptidek fenilalanint tartalmaznak, fogyasztása fenilketonuriában (egy ritka genetikai anyagcserezavar) szenvedők számára tilos!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis