Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Baby Luuf illóolajos kenőcs 30g

2.453 Ft (2.336 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 53505
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 16.
A termék hagyományos növényi gyógyszer, kizárólag a régóta fennálló használaton alapuló, meghatározott javallatokra alkalmazandó, úgymint meghűléses betegségekben, köhögés, nátha, torokgyulladás kezelésére.
2.453 Ft (2.336 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Alkalmazása: Csecsemők és kisgyermekek kezelésére 6 hónapos kortól 2 éves korig. A készítmény szokásos adagja: Naponta 2-3-szor, de legalább reggel és este, életkortól függően 2,5–5 cm³ (kb. 1 púpozott mokkáskanál) kenőcsöt kell a gyermek hátán és mellén bedörzsölni. A hatást fokozza, ha a gyermeket előmelegített trikóba, vagy törölközőbe takarjuk és lehetőleg ½ - 1 órán át ágymelegben tartjuk. Összetevők: A készítmény hatóanyagai: 1 g kenőcs tartalma: 40 mg tengerparti fenyőből származó terpentinolaj, 15 mg eukaliptuszolaj, 10 mg kakukkfűolaj. - Egyéb összetevők: fehér vazelin, szilárd paraffin, ciprusolaj, majoránnaolaj, szerecsendióolaj.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis