Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dr Chen Prostayol 6 Forte 1400mg kapszula 40x

3.038 Ft (2.392 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 51238
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 16.
Modern tudományos eredmények alapján összeállított készítmény a prosztata egészsége számára hasznos 6-féle hatóanyaggal. A hagyományos Prostayol kapszula továbbfejlesztett változata, - napi 1 kapszula - tökmagolajjal, kiegészítve gyógynövényekkel és likopinnal. A tökmagolaj és a törpepálma gyümölcs hozzájárul a prosztata egészséges működésének fenntartásához. A nagy csalán gyökér és a kisvirágú füzike hozzájárulhat a prosztata egészséges működésének fenntartásához. A prosztatagondok kialakulása nemcsak a korral jár, hanem adódhat a sok ülésből (pl. számítógép előtt), a szűk farmernadrág viseléséből, a krónikus székrekedés erős nyomást gyakorló hatásából, valamint felgyorsult világunk túlságosan sok zsíros, nehéz ételt, gyógyszert, alkoholt fogyasztó, túl intenzív és stresszes életmódjából.

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A megjelenített termékfotók csak illusztrációk, esetenként eltérhetnek az aktuális termékcsomagolástól.
3.038 Ft (2.392 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Prostayol 6 Forte kapszula A prosztata egészségének megőrzéséhez étrend-kiegészítő Kiszerelés: 1400 mg x 40 db Jellemzők (fő hatóanyagok): tökmagolaj, csalán, kisvirágú füzike, törpepálma Modern tudományos eredmények alapján összeállított készítmény a prosztata egészsége számára hasznos 6-féle hatóanyaggal. A hagyományos Prostayol kapszula továbbfejlesztett változata, - napi 1 kapszula - tökmagolajjal, kiegészítve gyógynövényekkel és likopinnal. A tökmagolaj és a törpepálma gyümölcs hozzájárul a prosztata egészséges működésének fenntartásához. A nagy csalán gyökér és a kisvirágú füzike hozzájárulhat a prosztata egészséges működésének fenntartásához. A készítmény hatóanyagainak köszönhetően segíthet a prosztata egészségének megőrzésében. Aktív anyagok napi 1 kapszulára Napi 2 kapszulára Tökmagolaj 592 mg 1184 mg Halolaj 300 mg 600 mf Csalán gyökér kivonat 60 mg 120 mg Kisvirágú füzike kivonat 25 mg 50 mg Törpepálma gyümölcs kivonat 15 mg 30 mg likopin 8 mg 16 mg Telített zsírsavak 160,7 mg 321,4 mg Telítetlen zsírsavak 713,6 mg 1427,2 mg Egyszeresen telítetlen zsírsavak 152,6 mg 305,2 mg Többszörösen telítetlen zsírsavak ebből EPA DHA 561 mg 54 mg 36 mg 1122 mg 108 mg 72 mg Adagolás (felhasználás): Naponta 1 x 1, szükség esetén 2 x 1 kapszula bő folyadékkal lenyelve Összetevők: tökmagolaj (Cucurbita pepo), halolaj, csalán gyökér kivonat (Urtica dioica), kisvirágú füzike kivonat (Epilobium parviflorum), törpepálma gyümölcs kivonat (Serenoa repens), likopin, zselatin. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! A készítmény fogyasztása kisgyermekeknek nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis