Leírás
A kurkuma Indiából származó trópusi növény, felhasználása 4000 éves múltra tekint vissza. A kurkuma aktív összetevője, amely élénk narancssárga színt és csodálatos egészségügyi előnyöket kölcsönöz, a kurkumin. A kurkuminnal végzett számos tanulmány eredményei azt mutatják, hogy a kurkuma hatékonyan küzd a különböző szervek gyulladásai ellen, csökkenti a szorongásos és depressziós tüneteket, csökkenti a koleszterin- és trigliceridszintet, támogatja a bélmozgást és az emésztést, segít javítani a rheumatoid arthritis (ízületi gyulladás) állapotát és még a rák terjedését is lassítja, valamint a kemoterápia negatív hatásait is csökkenti. A legmagasabb minőségű bio kurkumaporunkat különféle ételekhez és italokhoz használható. Fogyasztási tipp: fekete borssal való használata kb. 2000%-kal növeli a kurkumin felszívódását. Lehetséges jótékony hatásai: Gyulladásgátló Koleszterinszint egyensúlya Szív egészségének megőrzése Agyfunkciók fokozása Egészséges bőr Növénytani megnevezése: Curcuma longa Összetevők: 100% Bio Kurkuma Ajánlott napi adag és elkészítés: 1 teáskanál / nap. Fogyasztás előtt kérjük konzultálj kezelőorvosoddal. RECEPTEK: Kurkumás humusz Tárolás: Száraz, hűvös helyen, és erős, közvetlen napfénytől távol tárolandó Származási hely: India TÁPÉRTÉK (100g adagban): Energia 1481 / 354 kJ/kcal Zsír 9.88 g ebből telített zsírsavak 3.12 g Szénhidrát 64.93 g ebből cukor 3.21 g Rost 21.10 g Fehérje 7.83 g Só 0.038 g
Vélemények
Egyéb információk
A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinetni: https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis