Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vichy Ideal Soleil napozás utáni tej 100ml

6.174 Ft
4.322 Ft (3.403 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: 50014
Elérhetőség: Raktáron
Nem értékelt
Várható szállítás: 2024. szeptember 16.
Napozás utáni testápolás érzékeny bőrre. Olyan nők és férfiak számára, akik napozás utáni hidratáló, nyugtató bőrápolót keresnek.

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A megjelenített termékfotók csak illusztrációk, esetenként eltérhetnek az aktuális termékcsomagolástól.
6.174 Ft
4.322 Ft (3.403 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A Vichy kifejlesztett egy frissítő, hidratáló tej-gél textúrájú napozás utáni testápolót a napozás okozta dehidratáltság csökkentése, valamint a bőrnek a következő napozásra való felkészítése érdekében. A bőr hidratáltabb, puhább és ragyogóbb lehet. Olyan nők és férfiak számára, akik napozás utáni hidratáló, nyugtató bőrápolót keresnek.

Paraben-mentes, hipoallergén formulája bőrgyógyászati felügyelet mellett, érzékeny bőrön tesztelt. Vichy termálvízben gazdag, bőrnyugtató formula.

ÖSSZETEVŐK
AQUA - ALCOHOL DENAT. - GLYCERIN - PARAFFINUM LIQUIDUM - CETEARYL ALCOHOL - BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER - CAPRYLYL GLYCOL - CARBOMER - DIMETHICONE - EPILOBIUM ANGUSTIFOLIUM EXTRACT - GLYCERYL STEARATE - PALMITIC ACID - PEG-100 STEARATE - PHENOXYETHANOL - SODIUM HYALURONATE - SODIUM HYDROXIDE - STEARIC ACID - XANTHAN GUM - ZINC GLUCONATE - PARFUM

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Egyéb információk

A feltüntetett akciós ár csak a patikam.hu webpatikán keresztül leadott rendelésekre érvényes.

A kockázatok és mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze kezelőorvosát, gyógyszerészét! Az étrendkiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Mindig aktuális, részletes használati javallatot az OGYEI oldalán lehet megtekinteni:  https://www.ogyei.gov.hu/gyogyszeradatbazis